تردد شناورها در سواحل استان بوشهر ممنوع است ابوترابی: مسئولان درباره مشکلات اقتصادی و راه‌حل آن با مردم سخن بگویند اظهارات جدید سخنگوی سپاه درباره جنگ ایران با اسرائیل پزشکیان: از موقعی که آمدیم از چپ و راست مشکل بارید پزشکیان: شرایط آمریکا برای مذاکره را نمی‌پذیریم سخنگوی سپاه: هدف اصلی دشمن در جنگ ۱۲ روزه نابودی مؤلفه‌های اقتدار و براندازی نظام بود پزشکیان: چیزی که می‌تواند ما را از مسیر باز دارد، اختلاف و خودمحوری است فیلم| حنظله بیش از ۱۴۰ صفحه شماره تلفن از مقامات ارشد اسرائیل منتشر کرد امیر سرتیپ خلبان «بهمن بهمرد» فرمانده نیروی هوایی ارتش شد میدری: کالابرگ به همه دهک‌های مشمول می‌رسد هشدار فرمانده نیروی دریایی ارتش: دشمن هر لحظه منتظر غافلگیری جدید باشد شهادت نوجوان بلوچ در حادثه تروریستی جاده زاهدان- فهرج رهبر انقلاب: به‌رغم سختی‌ها و تنگدستی‌ها، نقاط مثبت در کشور زیاد است خبر جدید دولت درباره ساماندهی نیرو‌های شرکتی وزیر نفت استعفا کرد؟

رئیس‌جمهور: بانوان باید احساس کنند که در جامعه مورد پشتیبانی هستند

رئیس جمهور با تاکید بر رفع مشکلات اعطای تسهیلات به زنان سرپرست خانوار اظهار داشت: زنان و بانوان باید احساس کنند که در جامعه مورد پشتیبانی و حمایت هستند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۹ - ۲۷ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 16
کد خبر: ۱۲۹۷۴۸

به گزارش راهبرد معاصر جلسه ستاد ملی زن و خانواده روز شنبه به ریاست آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور برگزار شد.

رئیس جمهور در این جلسه با اشاره به جایگاه رفیع بانوان در جامعه تصریح کرد: حمایت از بانوان و خانواده از اولویت‌های امروز جامعه ماست. تکرار این سخن که باید مشکلات زنان و خانواده رفع شود مشکلی را حل نمی‌کند و باید در این راستا اقدامات عملی انجام شود.

آیت‌الله رئیسی نهاد خانواده را مهم‌ترین رکن جامعه خواند و خاطرنشان کرد: موضوع خانواده از آن دست موضوعاتی است که دشمن برای هجمه به آن برنامه‌ریزی کرده و در مقابل باید با پیش‌بینی و پیشگیری از مخاطرات این حوزه، از کیان خانواده مراقبت کرد.

آقای رئیسی در ادامه محوریت خانواده را جزء اصول فرهنگ اسلامی و گفتمان انقلاب دانست و از اهتمام و اراده دولت برای اعمال سیاست‌های حمایتی در حوزه‌های مختلف در راستای تقویت نهاد خانواده خبر داد.

رئیس جمهور با تاکید بر توانمندسازی زنان سرپرست خانوار، بر لزوم رفع مشکلات اعطای تسهیلات به آنان تاکید کرد و اظهار داشت: زنان و بانوان باید احساس کنند که در جامعه و بویژه از سوی نظام حکمرانی مورد پشتیبانی و حمایت هستند.

در این جلسه اعضا با تشکیل صندوق ضمانت زنان سرپرست خانوار و ارتقای جایگاه ساختار معاونت و مشاوران مرتبط با معاونت زنان در سازمان‌ها موافقت کردند.

کلمات کلیدی: ابراهیم رئیسی
مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار